VIVAX (latinaksi – ´pitkäiikäisyys´) on maailman johtava bioregulatiivisten peptidipohjaisten terveydenhuollon ratkaisujen kehittäjä.

VIVAX kehittää innovatiivisia tuotteita, palveluja ja laitteita yksityisille, yksityisille ja julkisille terveydenhuoltojärjestelmille, jotka edistää fyysisen ja henkisen suorituskyvyn parantamista, pidempää ja parempaa elämänlaatua.

VIVAX perustuu biolääketieteeseen, joka on kehitetty yli 35 vuoden tiede ja kliinisten tutkimusten aikana ja on saanut tunnustusta ja kysyntää maailmanmarkkinoilla. Kehitys perustuu Neuvostoliiton armeijan lääketieteen akatemian ja Bio-orgaanisen kemian instituutin tutkijoiden kokemukseen rajoittamattomien resurssien olosuhteissa. Tutkimuksessa osallisina oli kymmeniä tiede- ja tutkimuslaitoksia 18 liitovaltiosta, joissa oli 280 miljoonaa ihmistä. Neuvostoliiton kaatumisen jälkeen tutkimusta jatkettiin yksityisellä rahoituksella. Tämän seurauksena kehitettiin innovatiiviset VIVAX-välineitä, joiden perustana ovat lyhyet syntetisoidut peptidit, jotka on ominaisia terveen ihmisen organismissa, ja aktiiviset luonnolliset komponentit Euraasian mantereen rikkaasta borrealistisesta florasta.

Tänään VIVAX on markkinoilla kolmen kuluttajatuottelinjan kanssa :

Dent – välineet suuontelon hoitoon, tulehduksellisten sairauksien ennaltaehkäisyyn;
Sport – rentoutavat, enneltäehkäisevät ja kuntoutavat välineet lihas-luuston hoitoon;
Slim kehon mallinukseen ja tehokaat taistelussa selluliitia vastaan.

VIVAX Care on Eestissä rekisteröity VIVAX kuluttajatuotteiden (Tier1) jakelija ja
jakaa myös kosmetiikkaa ja ravintolisänteita:
Youth Gems – ihon hoitoon
Pep´s – hoito ja ennaltaehkäisevät ravinto lisäaineet

VIVAX tuotantolaitokset vastaa ISO 9001:2015 laadunjohto, ISO 22716:2007 (GMP) hyvät tuotantotavat, ja tuoteet US-FDA, EU-CPNP, RU-ГОСТ ja EAC-TP/TC vaatimuksille. Tuotteet on luvattu käytöön EU, US, CAN, RU, EA markkinoilla.

VIVAX tuotteet vastaa nykyisen modernin kuluttajan vaatimuksille ja on saatvana lähes kaikilla mentererilla – Euroopassa, Asiassa, Pohjois-Amerikassa, Lounais-Amerikassa, Australiassa.
Kysy tietoja lähimmän jaemyyjän sijannista ottamalla yhteyttä.

0

Your Cart