VIVAX ActiveSlim Oranssi
TÄYDELLINEN SILUETTI!

VIVAX ActiveSlim on saatavilla:
Oranssi – kehon mallinnukseen ja selluliitin vastainen (kotikäyttöön)
Oranssi – geli ammattilaiseen käyttöön erikoisten kosmetisten menetelmien aikana

Peptidit VIVAX ActiveSlimissä
yhdessä Neovitin-bio-antioksidanttikompleksin ja Fucus-uutteen kanssa:

• parantaa rasva- ja hiilihydraattiaineenvaihduntaa ihonalaisen rasvan ja lihaskudoksen soluissa pitämällä solujen hengitysprosessit optimaalisella tasolla. Estää rasvakertymien kertymisen, optimoi ihonalaisen rasvan entsymaattiset prosessit rasvan polttamiseksi ja kehon hoikuttamiseksi.

• Säädä neuroendokriinitoimintoa, auttaa normalisoimaan hormonitasoja, mikä estää selluliitin kehittymisen. Aktivoi aineenvaihdunta kudoksissa ja vauhdittaa luonnollisten rasvojen katkeamista, normalisoimalla lipidiperoksidaatiota ihonalaisen rasvan soluissa. Paranna kollageenirakennetta ja tehostaa ihon, ihonalaisen rasvan, lihasten ja rustojen kiristämistä, mikä on välttämätöntä kauniin hahmon rakentamiseksi. On korkea antioksidanttiaktiivisuus.

• Stimuloi kudosten regeneroitumista, kudosspesifisten proteiinien synteesiä, solujen proliferatiivista ja metabolista aktiivisuutta, nopeuttaen solujen uudistumista ihossa ja ihonalaisissa kudoksissa. Aktivoi sidekudos solujen ja leukosyyttien toiminta; joilla on anti-inflammatorinen, antioksidanttinen, immunostimuloiva ja stressiä estävä vaikutus. Säätä selluliitin vaarantamat solujen vuorovaikutusprosessit ja vähentä painoasi nopeasti.

• Sääntää aineenvaihduntaprosesseja verisuonten seinämissä. Normaalisoi verisuonten sävyä. Palauta selluliitin (lipodystrofia) vaurioittaman verisuonten sisäpinnan endoteelisolu kerroksen. Estä kolesterolitasojen nousu veressä ja lisääntyneen veren hyytymisen kehittymisen (mikä johtaa suonikohjujen kehittymiseen).

• Palauta selluliitin (lipodystrofia) vaurioituneen ihon mikroverenkierto. Paranna ihosolujen ravitsemusta ja vähentää selluliitin kehittymisen taustalla olevan hypoksian vaikutuksia.

• Auttaa vahvistamaan kollageenirakennetta ja tehostamaan ihon kiristymistä, lisäämään proteiinisynteesiä ihon, ihonalaisen rasvan, lihasten ja rustojen soluissa.

0

Your Cart